Standbouw RAI Amsterdam

Wanneer u de beurs op wilt dan begint dat natuurlijk met een idee of een bepaalde doelstelling.

U gaat een nieuw product of een nieuwe dienst presenteren. Wellicht gaat u een volledig nieuwe uitstraling laten zien, die alleen nog gezien mag en kan worden door bezoekers van de beurs. Een primeur. U wil graag potentiële klanten ontmoeten en mensen kennis laten maken met uw diensten of producten.

Om dit zo goed mogelijk te bewerkstelligen is een goede stand erg belangrijk. Gaat u deelnemen aan een beurs in de RAI en heeft u specifiek standbouw in de RAI nodig? Dan kunnen wij op dat vlak u van advies tot ontwerp en van productie tot realisatie van dienst zijn. Met standbouw RAI presenteert u uw organisatie op de meest effectieve manier.

Contact

Jarenlange ervaring met standbouw in de RAI

Expoplus heeft jarenlange ervaring met standbouw in de RAI. We hebben een fijne persoonlijke aanpak zodat de essentie van het bedrijf doorschemert in de stand.

Alles moet perfect zijn voor een goede eerste indruk. En als de potentiële klant dan eenmaal bij de stand staat is de rest aan u.

We denken met u mee over de presentatie, het imago van uw bedrijf en afhankelijk van waar de stand komt te staan denken we mee over het gedrag van de bezoekers. Hoe kunt u het meeste halen uit uw stand en uw positie? Dat is allemaal onderdeel van kwalitatieve standbouw.

U wilt in beeld komen, u wilt gezien worden en zo dus meer aandacht genereren.

Een aansprekende stand op de beurs in de Amsterdam RAI

Des te zichtbaarder en tastbaarder u bent, des te meer resultaat u geniet van de aansprekende stand. Van een idee naar realisatie.

Met standbouw RAI van Expoplus heeft u binnen no-time een volledige professionele stand staan op een van de meest exclusieve en prachtige beurslocaties van Nederland. Een mooie bijkomstigheid is dat u de stand ook vaker kunt gebruiken en deze in verschillende combinaties in kunt zetten.

Door de enorme beschikbare variatie in ons assortiment kunnen we talloze vormen en uitstralingen tot in de puntjes realiseren en verzorgen.

Unieke beursconcepten

Herbruikbare stands

Volledige ontzorging

Expoplus neemt de volledige voorbereiding op zich

Standbouw gaat om een volledig plaatje creëren en daarbij hebben we het niet alleen over de stand, maar ook over de displays, balies en vormen op maat. Gedurende het evenement neemt Expoplus Standbouw de volledige voorbereiding op zich zodat de volledige aandacht van u en uw collega’s op het optimaal profiteren en genieten van de beurs kan komen!

Expoplus Standbouw brengt uw bedrijf tot leven voor een sprankelende beurservaring.