Standbouw

Trek de aandacht en creëer een merkbeleving van wereldformaat. Met een unieke stand presenteer je jouw organisatie op een professionele wijze.

Expoplus ontwikkelt verrassende beursconcepten. Ons modulair Exal standbouwsysteem is eenvoudig in te zetten als kopstand, eilandstand, tussenstand of hoekstand. Met in huisstijl bedrukte doeken ontstaat een herkenbare uitstraling. De stand wordt volledig naar wens ingericht. Zo maakt jouw stand altijd impact.

Exal standbouwsysteem

Het modulaire Exal standbouwsysteem is herbruikbaar en in te zetten in verschillende opstellingen. Een ideale eigenschap wanneer je meerdere beurzen bezoekt en je opstelling moet aanpassen aan de beschikbare ruimte.

Het duurzame standbouwsysteem is vervaardigd van gerecycled aluminium. Dit geeft het een robuuste en strakke uitstraling. Dat het systeem herbruikbaar is maakt het een rendabele investering. Heb je alleen incidenteel een stand nodig? Vraag dan naar de voordelige huurmogelijkheden.

Maak impact

Een beurs of congres is de ideale plaats om klanten te ontvangen en nieuwe mensen te ontmoeten. Je stand is blikvanger en ontmoetingsplaats in één. Met in huisstijl bedrukte doeken zorgen we voor een unieke merkbeleving.

De stand richten we sfeervol in met vloerbekleding, planten en meubels. In samenwerking met JMT bieden we een ruim assortiment meubilair en vloerbedekkingen dat volledig inspeelt op de laatste trends.

Meer dan een stand

Een stand komt pas tot leven als de verlichting op de juiste manier de aandacht trekt, de koffie staat te pruttelen en er water uit de kraan komt. Daarom stemt Expoplus de opbouw af met de locatie.

We zorgen ervoor dat er stroom en eventueel water wordt aangevraagd en alles tijdens de beurs naar behoren werkt.

 Expoplus extra’s

Expoplus levert een totaalpakket:

  • Advies over de ideale indeling inclusief 3D-ontwerp
  • Inspiratie voor een indrukwekkende aankleding
  • Productie en inhuur van alle benodigde materialen
  • Deskundige opbouw en afbouw
  • Transport en opslag van materialen

De inrichting en opbouw van je stand kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Zo heb je alle tijd om je gasten hartelijk te verwelkomen en te werken aan uitstekende beursresultaten.

Maak impact en creëer een unieke merkbeleving

Wil je jouw organisatie professioneel presenteren en de aandacht trekken op iedere beursvloer? Kies dan voor een duurzame Expoplus stand en maak impact. Neem contact op voor meer informatie.