Standbouw Evenementenhal Gorinchem

Staat u dit jaar op een of meerdere beurzen? Contacten leggen, uw nieuwe aanbod onder de aandacht brengen, als eerste de primeurs op uw vakgebied in kaart krijgen: beurzen zijn onmisbaar voor een onderneming.

Datzelfde geldt voor uw stand. U wilt erop kunnen vertrouwen dat uw stand aantrekkelijk oogt, goed toegankelijk is voor uw publiek en ook technisch gezien uw aanbod en uitstraling ondersteunt.

U bent bij Expoplus aan het juiste adres. Wij bouwen al 20 jaar de beste stands voor nationale en internationale beurzen. Hoogwaardig afgewerkt, onderscheidend en een ware beleving voor u en uw klanten.

Contact

Standbouw evenementenhal Gorinchem

Direct bereikbaar vanaf de A15 ligt de Evenementenhal Gorinchem. Inmiddels is deze evenementenhal uitgegroeid tot een serieuze speler op de beurs- en congresmarkt.

Hier vinden maandelijks minimaal 3 belangrijke beurzen plaats, zoals Lifestyle beurs Trendz en een van de grootste beurzen voor de bouw in Nederland: Bouw Compleet.

Staat u dit jaar met uw bedrijf in de evementenhal Gorinchem? Wij helpen u graag om uw stand onderscheidend te maken van de rest.

Unieke beursconcepten

Herbruikbare stands

Volledige ontzorging

20 jaar ervaring met maatwerk in standbouw

Wij zijn de specialist in het ontwerpen en bouwen van stands voor diverse nationale en internationale beurzen, congressen en showrooms. Expoplus heeft door de jaren heen een multi-inzetbaar standbouwsysteem op maat ontwikkeld. In no-time zetten we een professionele, aantrekkelijke en compleet uitgeruste stand voor uw bedrijf op. Het standbouw systeem kunt u hergebruiken en telkens in meerdere combinaties inzetten. We kunnen elke denkbare en gewenste uitstraling realiseren. Wat we meenemen in het ontwerp? Denk bijvoorbeeld aan:

  • Displays
  • Balies
  • Verlichting
  • Textielframes
  • Vloerbedekking, houten vloer of andere types beursvloer
  • Presentatiewanden
  • Meubelstukken – van modern-zakelijk tot uitnodigend huiselijk

Meedenken over de beste stand

Een goed begin is het halve werk. Daarom denken wij altijd met u mee over uw complete presentatie op de beurs. Welke uitstraling heeft u voor ogen, wat is het imago van uw bedrijf? Waar komt de stand te staan en hoe gedragen de bezoekers zich? Wat is de ideale manier om op te vallen? Wij helpen u om het meeste te halen uit de positie van uw stand. Standbouwen gaat tenslotte niet alleen over de stand zelf, de totale beleving is minstens zo belangrijk. Expoplus neemt u alles uit handen – van idee tot de beste stand van de beurs!