Over ons

Bij elke beurspresentatie speelt uw onderneming een uitwedstrijd. Daar krijgen klant en prospect de kans om de concurrentie met elkaar te vergelijken. Op dat moment moet u er voor de volle honderd procent staan.

Expoplus Standbouw, de realist in nationale- en internationale tentoonstellingsbouw, zorgt ervoor dat uw uitwedstrijd een thuiswedstrijd wordt.

Met meer dan 20 jaar ervaring en het in eigen beheer ontwikkelde aluminium systeem, durven wij wel te zeggen dat wij ons vak verstaan. Wij leveren in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers creatief maatwerk en betaalbare oplossingen.

Contact

Service

Ontzorgen

Kwaliteit

Hergebruik

Duurzaam

Het gebruik van gerecyclerd aluminium. Na jaren van intensief onderzoek en gestage ontwikkeling is nu de legering uit gerecycled aluminium een feit: X-ECO. De naam vertaalt al meteen een belangrijke eigenschap van het product: gelijkwaardigheid. Want de eigenschappen van onze gerecyclerde aluminiumlegeringen zijn gelijkwaardig aan die van primair aluminium.

Door aluminium te hersmelten en te verwerken in nieuwe legeringen, voorkomen we de uitbreiding van de afvalberg. Daarnaast verlagen we de uitstoot van CO2-emissies enorm.

Lees meer

Maak impact en creëer een unieke merkbeleving

Wil je jouw organisatie professioneel presenteren en de aandacht trekken op iedere beursvloer? Kies dan voor een duurzame Expoplus stand en maak impact. Neem contact op voor meer informatie.