Duurzaamheid

Duurzaamheid is voor ons meer dan een modewoord. Het is de rode draad in onze organisatie. Daarom ontwikkelden we een standbouwsysteem dat volledig herbruikbaar is. Gemaakt van minimaal 90% gerecycled aluminium.

Na afloop van een beurs rijden de containerbedrijven af en aan. Hun vracht? Voornamelijk hout, afkomstig van afgetimmerde stands die al na één beurs onbruikbaar zijn geworden. Dit maakt de inzet van hout kostbaar en slecht voor het milieu. Expoplus doet het anders. Wij gaan voor stands die volledig herbruikbaar zijn en gemaakt worden van gerecyclede materialen.

Contact

Gerecycled aluminium

Aluminium is een grondstof die prima gerecycled kan worden. Het heeft na recycling dezelfde eigenschappen als ‘nieuw’ aluminium. Door te recyclen is het niet nodig nieuwe grondstoffen te delven én komen er minder schadelijke stoffen vrij bij de bewerking van de grondstoffen.

Herbruikbaar standbouwsysteem

Onze stands bestaan uit aluminium elementen in verschillende standaardformaten. Deze modulaire aanpak maakt het mogelijk de stand in meerdere opstellingen te gebruiken. Ideaal voor organisaties die meerdere beurzen bezoeken en hun stand aan moeten passen op de beschikbare oppervlakte. Ook kun je bij Expoplus voordelig een stand huren voor eenmalig gebruik. Inclusief de wetenschap dat je stand niet in de container belandt maar opnieuw wordt ingezet. Zo beschermen we samen het milieu.

Maak impact en creëer een unieke merkbeleving

Wil je jouw organisatie professioneel presenteren en de aandacht trekken op iedere beursvloer? Kies dan voor een duurzame Expoplus stand en maak impact. Neem contact op voor meer informatie.