Congressen

Op een congres strijd je als standhouder om de aandacht van de bezoeker. Met een maatwerkstand van Expoplus weet je zeker dat je indruk maakt. We zorgen voor een passende merkbeleving en een professionele presentatie van je organisatie.

Expoplus standbouwsysteem

Het duurzame Expoplus Exal standbouwsysteem bestaat uit modulaire elementen van 90×90 mm. Het aluminium systeem is onder andere te gebruiken als achterwand, tussenwand, plafond, bar, display of berging. De wanden bereiken een hoogte van wel vier meter en zijn echte blikvangers. Met in huisstijl geprinte doeken ontstaat een indrukwekkend geheel, helemaal in stijl van jullie organisatie.

Van advies tot afbreken

Of het nu de eerste of twintigste keer is: het organiseren van een congres is een hele uitdaging. Daarom zijn we er tijdens het hele proces voor je:

  • Op basis van jouw congresdoelen, het karakter van jouw onderneming en je plaats op de congresvloer ontwerpen we een 3D-stand.
  • Na jouw goedkeuring verzamelen we de benodigde onderdelen.
  • We vervoeren de materialen naar de congresruimte, regelen stroom en water en bouwen de complete stand op.
  • Na afloop van het congres breken we de stand af en vervoeren de materialen naar de opslag. Klaar om nogmaals te gebruiken.

Unieke beursconcepten

Herbruikbare stands

Volledige ontzorging

Kopen of huren van een stand

Wanneer je jaarlijks op minimaal drie beurzen of congressen staat is het voordelig om een stand aan te schaffen. Met wisselende doeken kun je de stand eenvoudig aanpassen op verschillende doelgroepen.

Je kunt er ook voor kiezen het standbouwsysteem te huren. De aluminium frames zijn herbruikbaar en inzetbaar in verschillende opstellingen. Met persoonlijk bedrukte doeken creëer je een unieke merkbeleving.

Maak impact en creëer een unieke merkbeleving

Wil je jouw organisatie professioneel presenteren en de aandacht trekken op ieder congres? Kies dan voor een duurzame Expoplus stand en maak impact. Neem contact op voor meer informatie.