Standbouw Jaarbeurs Utrecht

De Jaarbeurs in Utrecht is een geliefde locatie voor het houden van beurzen, evenementen en congressen. Jaarlijks worden er in de Jaarbeurs ongeveer 2,5 miljoen bezoekers ontvangen.

Heeft u – met uw bedrijf – plannen om op de beurs te gaan staan in de Jaarbeurs te Utrecht? Dan adviseren wij u om zo snel mogelijk plannen te gaan maken over de presentatie van uw stand. Expoplus is uw partner op het gebied van standbouw.

Contact

Maatwerk standbouw

Expoplus realiseert maatwerk standbouw. Hierdoor wordt uw bedrijf op een professionele en herkenbare manier gepresenteerd in de Jaarbeurs. Wij nemen de volledige bouw van de stand voor u uit handen.

Met onze systemen bouwen we binnen no-time een complete professionele stand. En dit alles binnen het juiste budget.

Waarom u uw stand in Jaarbeurs door ons moet laten bouwen

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van stands voor zowel nationale als internationale beurzen, congressen, seminars en showrooms.

Door onze jarenlange (20 jaar) ervaring in het vak, verstaan wij ons vak. Door een strakke samenwerking met u leveren wij maatwerk standbouw binnen het juiste budget.

Unieke beursconcepten

Herbruikbare stands

Volledige ontzorging

Complete professionele stand

Wilt u uw bedrijf op de Jaarbeurs presenteren op een professionele manier? Expoplus bouwt voor u een complete professionele stand. Wij hebben de beschikking over ons eigen aluminium standbouw systeem waardoor we ervoor kunnen zorgen dat uw bedrijf de juiste uitstraling krijgt.

Om de presentatie van uw bedrijf op de Jaarbeurs zo compleet mogelijk te maken, kunnen wij gebruik maken van onder meer displays, textielframes, presentatiewanden, balies, diverse meubelstukken en vloerbedekking.

Ook verzorgen wij de verlichting. Dit is niet geheel onbelangrijk. Een goede presentatie valt of staat met de juiste verlichting. Het bepaalt de uitstraling van uw presentatie.

Uitvoering van uw opdracht

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de presentatie van uw bedrijf op de Jaarbeurs? Neem dan contact met ons op.

Wij realiseren standbouw op maat. Uw stand zal zich onderscheiden van de rest. Maak gebruik van onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van nationale en internationale standbouw.